Szatmárnémeti

    A City Rádió Szatmár megye leghallgatottabb helyi kereskedelmi rádiója. A romániai tőkével létrehozott rádió 2005 május 7-én kezdte el sugározni adásait Szatmárnémetiben a 106,4 FM  frekvencián. A City Rádió az első olyan adó a régióban, amely napi 24 órában  magyar nyelven sugározza műsorait.

    Zenei- és programkínálatunkkal elsősorban a 15 és 49 év közötti, illetve közép és felsőfokú végzettséggel rendelkező, a gazdasági és társadalmi életben aktív szerepet játszó csoportokat célozzuk meg. A szórakoztató műsorok mellett nagy szerepet fordítunk az információ-szolgáltatásra, óránként sugárzunk hírösszefoglalókat, műsorvezetőink pedig folyamatosan értesítik a hallgatókat az aktuális és közérdekű eseményekről. A City Rádió egyik sajátossága, hogy hallgatóink 5 perccel korábban értesülhetnek az eseményekről, hiszen a híreket minden egész óra előtt 5 perccel sugározzuk.

    Figyelembe véve Szatmár nemzetiségi megoszlását (a magyarság részaránya 41 %), valamint a többi helyi rádió irányultságát, elmondható, hogy a City Rádió rendelkezik a legnagyobb potenciális hallgatósággal. Természetesen ehhez hozzájárulnak azok a technikai paraméterek is (a sugárzás erossége 2000 W, tehát sokkal nagyobb, mint a többi szatmári rádióé), amelyek lehetővé teszik, hogy Szatmár megye szinte teljes egészének lefedése mellett Máramaros és Szilágy megye, valamint Szabolcs-Szatmár-Bereg megye (Magyarország) egy jelentős részén is fogható a City Rádió.

Nagykároly

    A City Rádió 2006 április 30-án kezdte el a sugárzást Nagykárolyban a 93,8 FM frekvencián. Alig néhány hónap alatt sikerült a város és a környező települések leghallgatottabb rádiójává válni.

    A City Rádió nagykárolyi frekvenciájával sikerült lefedni Szatmár megye nyugati részének magyarok lakta településeit, ugyanakkor a 93,8 FM frekvencián Magyarország észek-nyugati részének több településére sikerült eljutni, többek között rengeteg visszajelzést kaptunk Csenger és Mátészalka város hallgatóitól.

    A nagykárolyi adó beindításában jelentős támogatást kapott a rádió a Szülőföld Alap programból, amelyért ezúton is szeretnénk kifejezni köszönetünket.

Zilah

    Sok nehézség és rengeteg munka árán sikerült elérni azt, hogy a City tovább terjeszkedjen, így Szatmárnémeti és Nagykároly mellett Zilahon is fogható a régió egyedüli magyar rádiója.

    Február elsejétől immár a szilágysági magyarság is hallgathatja a City Rádiót a 103,3 FM frekvencián. A regionális rádióhálózat nap mint nap helyi hírekkel és információkkal látja el Szilágy megye hallgatóit. Visszajelzések alapján elmondhatjuk, hogy az említett megyében is igeny van rádiónkra.

    A City Rádió megőrizve hagyományait, sok magyar zenével és a legtöbb slágerrel üdvözli szilágysági hallgatóit is.